Dinars I sopars d'empresa
MENÚ DINARS I SOPARS D´EMPRESA
FESTES 2020
PICA-PICA
☛✭ els famosos ous ferrats de corral
dos ous ocològics,ferrats,amb llit de patata ,llagostins a l´allet per sobre,i una mica de pebre vermell fumat
“Tiradito” de tonyina
Llom de tonyina filetejat , amb llima , ponzu , caviar de wasabi , pols de crispetes I blat de moro
*◆ “carpaccio” de vedella
“Carpaccio” de vedella ecològica amb ruca , parmesà,maionesa de wasabi i mostassa
“Zamburiñas”a la gallega
Zamburiña Gallega gratinades amb una picada de all i julivert,pebre vermell i pa ratllat
SEGON A TRIAR
* el llom de bacallà
Llom de bacallà amb espàrrecs blancs , cloísses i carxofes
Entrecot de vedella del Gironès
entrecot de vedella del Gironès al gust,pebre,roquefort o llosa
orada a la Donostiarra
Suprema d´orada al forn , amb all , bitxo i vinagre de xerès
espatlla de xai al forn
espatlla de xai tallada a trossets i cuita a forn durant 3h , amb peres i prunes
postre
1/2 ampolla de vi o aigua o refresc
copa de cava als postres
cafè inclòs
35€( iva inclòs)