Dinars I sopars d'empresa
MENÚ DINARS I SOPARS D´EMPRESA
FESTES 2020
PICA-PICA
☛✭ els famosos ous ferrats de corral
dos ous ocològics,ferrats,amb llit de patata ,llagostins a l´allet per sobre,i una mica de pebre vermell fumat
“ceviche”de peix blanc
corball,ceba tendre,mango,cilantre,ajì groc i tot marinat amb suc de llima
*◆ “carpaccio” de vedella famella de “ la bassola “
“Carpaccio” de vedella ecològica amb ruca , parmesà,maionesa de mel i mostaça i salsa tàrtara
“Zamburiñas”a la gallega
Zamburiña Gallega gratinades amb una picada de all i julivert,pebre vermell i pa ratllat
SEGON A TRIAR
* el llom de bacallà
llom de bacallà amb tèrmpura,sobre un all i oli d´alls negres,mel i sèsam
Entrecot de vedella del Gironès
entrecot de vedella del Gironès al gust,pebre,roquefort o llosa
lluç al forn amb alls tendres
suprema de lluç amb alls tendres i llit ,vinagre de poma i llit de patates al forn
espatlla de xai al forn
espatlla de xai tallada a trossets i cuita a forn lent durant 3h
postre
1/2 ampolla de vi o aigua o refresc
copa de cava als postres
cafè inclòs
35€( iva inclòs)