MENÚ  DINARS I SOPARS  D´EMPRESA

FESTES 2020

 PICA-PICA 

☛✭ els famosos ous ferrats de corral

dos ous ocològics,ferrats,amb llit de patata ,llagostins a l´allet per sobre,i una mica de pebre vermell fumat 

 

“ceviche”de peix blanc 

corball,ceba tendre,mango,cilantre,ajì groc i tot marinat amb suc de llima

 

pastedGraphic.png* “carpaccio” de vedella famella de “ la bassola “

“Carpaccio” de vedella ecològica amb ruca , parmesà,maionesa de mel i mostaça i salsa tàrtara 

 

“Zamburiñas”a la gallega

Zamburiña Gallega gratinades amb una picada de all i julivert,pebre vermell i pa ratllat 

 

SEGON A TRIAR 

* el llom de bacallà 

llom de bacallà amb tèrmpura,sobre un all i oli d´alls negres,mel i sèsam  

 

Entrecot de vedella del Gironès 

entrecot de vedella del Gironès al gust,pebre,roquefort o llosa

 

lluç al forn amb alls tendres

suprema de lluç amb alls tendres i llit ,vinagre de poma i llit de patates al forn 

 

espatlla de xai al forn 

espatlla de xai tallada a trossets i cuita a forn lent durant 3h

 

postre

 1/2 ampolla de vi o aigua o refresc

copa de cava als postres

cafè inclòs 

35€( iva inclòs)