MENÚ  CAPS DE SETMANA

 

 

pastedGraphic.pngPRIMERS pastedGraphic.png  

 

 

☛✭ el famós ou ferrat  

 ou ecològic , amb llit  de patata , llagostins a l´allet  i una mica de pebre vermell fumat

“ceviche”de salmò i llagostins

Salmò , llagostins,ceba vermella ,cilantre, ajì groc , blat de moro i plàtan fregit ,  tot marinat amb suc de llima

Amanida de primavera

Amanida tèbia de carxofes , favetes i espàrrecs verds , amb parmesà , pernil de glà i vinagreta de menta

seitó marinat

seitó filetejat i marinat amb,cìtrics,soja,gingebre i llima

Gamba cruixent amb salsa de coco i alvocat

gamba fregida amb panko acompanyat amb  salsa de coco 

pastedGraphic_1.png* “carpaccio" de gambes 

“carpaccio” de gambes amb vinagreta de ceps i uns grans de pebre rosa

l´arròs melós 

arròs cremós amb trossets de sípia i calamar , gambes i “chimichurri”

 

pastedGraphic.png  SEGONS pastedGraphic.png

* el llom de bacallà 

llom de bacallà,sobre un all i oli d´alls negres,mel i sèsam

Costella ibèrica al romaní

Porc ibèric alimentat amb castanyes , cuita al forn amb romaní , pebre verd i soja

lluç de palangre fregit

Suprema de lluç fresc , fregit amb pebrots de padròn i maionesa de cìtrics

Arròs de galeres i gambeta vermella

Arròs de Pals amb brou de galeres , gambeta vermella i musclos de roca

cua de bou amb parmentier de patata i ceps 

 cua de bou cuita al forn durant dues hores i desosada

  Tàrtar de salmó amb alvocat

 Salmó fresc , picat a mà , amb el seu caviar , alvocat ,tomàquet i un toc asiàtic

papada ibèrica

Papada Cuita a 70º durant 20h , amb textures de patata , oli de tòfona i gírgola de castanyer

 

amb suplement…

caldereta portuguesa “cataplana”de llamàntol amb peix i marisc (sup.10€ p.p) (minim 2 persones)

Arròs caldós de llamàntol 300 gr (sup.7€).

ostró guillardeau nº3 amb ponzu , caviar de llima i escuma de fruita de la passió 6 unitats (sup.15€)

 

“Chuletón”black angus “Nebraska” 1kg per a dues persones ( sup.10€)per persona

“rib eye” (entrecot) de bou al gust,llosa,pebre o roquefort (sup.6€)

Steak tàrtar de vedella amb unes gotes d´armagnac (picat a mà)(sup.3€)

Postres, pa, vi o refresc

 

36,50€ PER PERSONA (IVA INClÒS)

  • Gluten | ◆ Lactosa | pastedGraphic_1.png Mostassa | ✾ Soja | ◘ Fruits secs i cacauet | ✭Mol·luscs i productes a base de mol·luscs | ☛ Ous i productes a base d´ous ecològics de casa pallareta.