MENÚ SOPARS EMPRESA

FESTES 2018

PICA-PICA

☛✭ els famosos ous ferrats de corral

dos ous ocològics,ferrats,amb llit de patata ,llagostins a l´allet per sobre,i una mica de pebre vermell fumat

◆◘ l´arròs melós

arròs cremòs amb trossets de sípia i calamar,gambes i “chimichurri”

◘ amanida de magret d´ànec

magret d´ànec amb salsa de cacauet , col xinesa,arròs venere i brots de soja

◆el trikini de foie i altres

-tres capes,una de foie,una de crema de tòfona i l´altre de formatge cheddar amb un cordó de px.

SEGON A TRIAR

* el llom de bacallà

arrebossat,sobre un all i oli d´alls negres i mel.Acompanyat d´una compota de pebrot de piquillo

Entrecot de vedella del Gironès

entrecot de vedella del Gironès al gust,pebre,roquefort o llosa

lluç a la Donostiarra

suprema de lluç amb all laminat,pebre vermell i bitxo.(picant)

espatlla de xai al forn amb

espatlla de xai tallada a trossets i cuita a forn lent durant 3h

postre

1/2 ampolla de vi o aigua o refresc

copa de cava als postres

cafè inclòs

35€( iva inclòs)

DESCARREGA EL MENÚ