MENÚ SOPARS D'EMPRESA FESTES 2019
PICA-PICA

els famosos ous ferrats de corral
dos ous ecològics, fregits, amb llit de patata, llagostins a l'allet per sobre, i una mica de pebre vermell fumat
arròs melós
arròs cremós amb trossets de sípia i calamar, gambes i "chimichurri"
"Carpaccio" de vedella femella de "la Bassolsa"
"Carpaccio" de vedella ecològica amb ruca, parmesà, maionesa de wasabi i salsa tàrtara
el trikini de foie i altres
tres capes, una de foie, una de crema de tòfona i una altre de formatge cheddar amb un cordó de px.

SEGON A ESCOLLIR

El llom de bacallà
llom de bacallà amb tempura, sobre un all i oli d'alls negres, mel i sèsam
Entrecot de vedella del Gironès
entrecot de vedella del Gironès al gust, pebre, roquefort o llosa
lluç al forn amb cebetes i bolets
suprema de lluç amb oli de romaní, cebes tendres i bolets
espatlla de xai al forn
espatlla de xai tallada a trossets i cuita a forn lent durant 3 h

postres 1/2 ampolla de vi o aigua o refresc copa de cava a les postres cafè inclòs
Preu 35 € (iva inclòs)