MENÚ LABORABLES MIGDIA
snack del dia 1 € per persona (Aportació solidària a la Plataforma dels Aliments de Manresa)
primers
* ◆ el trikini de foie i altres
-tres capes, una de foie, una de crema de tòfona i un altre de formatge cheddar amb un cordó de px.
◘ ◆ amanida amb carbassa, alvocat, mozzarella fresca i salsa harissa
carbassa al forn, mozzarella, alvocat marinat amb llima, fruits secs i salsa "harissa" (picant)
☛ "salmorejo" de tomàquet
tomàquets de l'hort triturats amb alfàbrega fresca, ou dur i pernil de gla
* Fideuà marinera
fideus 00 arrossejats, amb sèpia i calamars, un bon brou, musclos i allioli
◘ curri de llagostins amb arròs venere
llagostins, llet de coco, curri Madràs, cacauets, arròs venere, col xinesa i maionesa de kimchee
☛✭ els famosos ous ferrats de corral
dos ous ocològics, fregits, amb llit de patata, llagostins a l'allet per sobre i una mica de pebre vermell fumat
◆ ◘ arròs melós
arròs cremós amb trossets de sípia i calamar, gambes i "chimichurri"
* "Carpaccio" de gambes amb cítrics del món
"Carpaccio" de gambes amb soja, vinagreta de: llima, yuzu, aranja, llimona i uns grans de pebre rosa
segons
✭l'arròs del "Senyoret" amb bolets
"Sense feina", gambes, bolets, musclos, sèpia i calamars amb brou de peix de roca
◘ uns peus de porc, però ....
rostits al forn i cuits durant 3 hores, els desossem i afegim llagostins i xips de remolatxa
* El llom de bacallà
lliscat, sobre un all i oli d'alls negres i mel.Acompanyat una compota de pebrot del piquillo
lluç a la Donostiarra
suprema de lluç amb all laminat, pebre vermell i bitxo. (Picant)
tàrtar de tonyina vermella
tonyina vermella, tomàquet i alvocat.Tot picat a mà i amb caviar de salmó, wakame i un toc asiàtic
* Pollastre de corral del Penedès
pollastre de corral amb salsa garam masala, fulls de papadam, i salsa de iogurt, menta i cogombre
✭arròs negre amb all-i-oli
amb calamarsets, la seva tinta i musclos de roca
ALGUNS AMB SUPLEMENT ...
✭◘ Arròs caldós de llamàntol 300 gr (sup.7 €).
"Chuletón" black angus "Nebraska" 1kg per a dues persones (sup.8 €) per persona
bou de mar, escaldat i arreglat amb la seva pròpia salsa (sup.6 €)
* Steak tàrtar de vedella amb unes gotes d'armanyac (picat a mà) (sup.3 €)
Filet de vedella al gust (sup 6 €).
Postres, pa, vi o refresc
19'60 € PER PERSONA (IVA inclòs)
* Gluten | ◆ Lactosa | mostassa | ✾ Soja | ◘ Fruits secs i cacauet | ✭Mol·luscs i productes a base de mol·luscs | ☛ Ous i productes a base d'ous ecològics de Pallaret.
(Tots els dimarts copa de cava al menú i els dijous paella marinera)