menu feiners migdia
MENÚ LABORABLES MIGDIA
Primers
☛✭ el famoso ou ferrat
amb llit de patata , llagostins a l´allet i una mica de pebre vermell fumat
* *Bikini trufat
amb foie ,ceba caramel.litzada i mozzarella
Pop roquer
Pop roquer amb parmentier de patata i carbassa
- Tonyina vermella
Amb porro a la brasa i vinagreta de cítrics
ceviche peruà de corball I pop ( picant )
Corball , ,cilantre, ajì groc , blat de moro, moniato i plàtan fregit , tot marinat amb suc de llima
Mil fulls de poma, figues i foïe
foīe ,poma ,figues , pinyons torrats ,confitura d'enceba , sal negra i reducció de px
carpaccio de llagostins
amb vinagreta de ceps i uns grans de pimienta rosa
◆ ◘ l´arròs melós
trossets de sípia i calamar, gambes i chimichurri
SEGONS
* el llom de bacallà
sobre un all i oli d´alls negres, mel i sèsam
cola de bou estofada amb garnatxa negra
cuita a foc lent amb vi negre
- Caneló d´ànec I foïe
Betxamel de ceps, nous I oli de tòfona
Peix del dia
Suprema d´escórpora sense espins a la crema suau d´all amb cloïsses i gambes
* Goa bany de calamares i llagostins
Pa bao farcit de calamar i llagostins amb verdurets i maionesa de miso
Arròs a banda amb cocotxes de bacallà ,” zamburiñas” i gamba vermella ( minim 2 persones )
Arròs sec , amb cocotxes de bacallà , gambes vermelles i zamburiñas (Per menjar directament de la paella)
✾ Tàrtar de salmó amb llagostins i aguacat
Llom de salmó picat a mà , alvocat , llagostins I salsa ponzu casera
Llenguat a la planxa amb mossos de roca (sup.6.€)
✭ ostróns “ amb ponzu I llima “ 6 unitats (sup.18€)
✭ ◘ Arròs caldós de llamàntol 300 gr (sup.12 €).
Entrecot de vedella a la llosa 400 gr ( sup.5€ )
caldereta portuguesa “cataplana” de llamàntol amb peix i marisc (sup.12€ pp) (mínim 2 persones)
Steak tàrtar de vedella amb unes gotes d´armagnac (picat a mà) (sup.5€)
llagosta vermella ( 600 gr ) amb ou ferrat i patates fregides (sup.20.€)
25€ PER PERSONA (IVA INCLÒS)
- *Gluten | ◆ Lactosa | Mostassa | ✾ Soja | ◘ Fruits secs i cacauet | ✭Mol·luscs i productes a base de mol·luscs | ☛ Ous i productes a base d´ous ecològics de casa pallareta