MENÚ  CAPS DE SETMANA
 
 
pastedGraphic.pngPRIMERS pastedGraphic.png  
 
 
☛✭ el famós ou ferrat  
 ou ecològic , amb llit  de patata , llagostins a l´allet  i una mica de pebre vermell fumat
“ceviche”de salmò i llagostins
Salmò , llagostins,ceba vermella ,cilantre, ajì groc , blat de moro i plàtan fregit ,  tot marinat amb suc de llima
Amanida de primavera
Amanida tèbia de carxofes , favetes i espàrrecs verds , amb parmesà , pernil de glà i vinagreta de menta
seitó marinat
seitó filetejat i marinat amb,cìtrics,soja,gingebre i llima
Gamba cruixent amb salsa de coco i alvocat
gamba fregida amb panko acompanyat amb  salsa de coco 
pastedGraphic_1.png* “carpaccio" de gambes 
“carpaccio” de gambes amb vinagreta de ceps i uns grans de pebre rosa
l´arròs melós 
arròs cremós amb trossets de sípia i calamar , gambes i “chimichurri”
 
pastedGraphic.png  SEGONS pastedGraphic.png
* el llom de bacallà 
llom de bacallà,sobre un all i oli d´alls negres,mel i sèsam
Costella ibèrica al romaní
Porc ibèric alimentat amb castanyes , cuita al forn amb romaní , pebre verd i soja
lluç de palangre fregit
Suprema de lluç fresc , fregit amb pebrots de padròn i maionesa de cìtrics
Arròs de galeres i gambeta vermella
Arròs de Pals amb brou de galeres , gambeta vermella i musclos de roca
cua de bou amb parmentier de patata i ceps 
 cua de bou cuita al forn durant dues hores i desosada
  Tàrtar de salmó amb alvocat
 Salmó fresc , picat a mà , amb el seu caviar , alvocat ,tomàquet i un toc asiàtic
papada ibèrica
Papada Cuita a 70º durant 20h , amb textures de patata , oli de tòfona i gírgola de castanyer
 
amb suplement…
caldereta portuguesa “cataplana”de llamàntol amb peix i marisc (sup.10€ p.p) (minim 2 persones)
Arròs caldós de llamàntol 300 gr (sup.7€).
ostró guillardeau nº3 amb ponzu , caviar de llima i escuma de fruita de la passió 6 unitats (sup.15€)
 
“Chuletón”black angus “Nebraska” 1kg per a dues persones ( sup.10€)per persona
“rib eye” (entrecot) de bou al gust,llosa,pebre o roquefort (sup.6€)
Steak tàrtar de vedella amb unes gotes d´armagnac (picat a mà)(sup.3€)
Postres, pa, vi o refresc
 
36,50€ PER PERSONA (IVA INClÒS)
  • Gluten | ◆ Lactosa | pastedGraphic_1.png Mostassa | ✾ Soja | ◘ Fruits secs i cacauet | ✭Mol·luscs i productes a base de mol·luscs | ☛ Ous i productes a base d´ous ecològics de casa pallareta.