menu feiners migdia
MENÚ LABORABLES MIGDIA
Primers
☛✭ el famós ou ferrat
ou ecològic , amb llit de patata , llagostins a l´allet i una mica de pebre vermell fumat
Amanida de ventresca i tomàquet de Castellnou
ventresca de tonyina , ceba dolça , tomàquet de Castellnou amb D.O , piparres I olives gordal
Croquetes casolanes de gambes a l ´allet
2 croquetes XL de gambes a l ´allet amb salsa hot & spicy ( picant )
Crema de llamàntol
Crema de llamàntol amb vieires , gambes i mantega fumada
☛✭ Per als amants del formatge
Formatge Camembert al forn amb pera, nous garrapinyades I mel
Pop roquer a la brasa
Pop roquer amb parmentier de patata i tòfona
* *Bikini trufat
Amb pa de croissant , foie , tòfona ,ceba caramel.litzada i mozzarella
- “Carpaccio” de vedella amb parmesà
Amb , tomaquets cherry , parmesà , alfàbrega , salsa tàrtara I pinyons torrats
“carpaccio" de llagostins
amb vinagreta de ceps i uns grans de pebre rosa
◆◘ l´arròs melós
Arròs bomba , trossets de sípia i calamar , gambes i “chimichurri”
SEGONS
* el llom de bacallà
llom de bacallà,sobre un all i oli d´alls negres,mel i sèsam
- Tataki de tonyina vermella
Tonyina filatejada a la flama amb sèsam torrat , alga wakame I salsa teriyaki
Peix del dia
Llenguado a la planxa amb musclos de roca i la seva picada d´all i julivert
cua de bou estofada amb garnatxa negra
cuita a foc lent amb vi negre desossada
Arròs negre mariner( minim 2 persones )
Arròs negre de calamars , llagostins , cloïsses i pop
* Caneló d´ànec I foïe
Caneló d´ànec I foïe amb crema de ceps i encenalls de tòfona
Fideuà marinera ( minim 2 persones )
Fideuà marinera amb calamarcets , llagostins i all i oli negat (Per menjar directament de la paella)
Arròs a banda de “ zamburiñas “ , gambetes , gambot I allioli ( minim 2 persones )
Arròs de “ zamburiñas “ , gambot ,gambetes (Per menjar directament de la paella)
✾ Tàrtar de salmó amb alvocat i llagostins
Llom de salmó tallat a mà ,alvocat , llagostins i un toc asiàtic
Alguns plats amb suplement…………
Entrecot de vedella al roquefort o al pebre (sup .5€)
Steak tàrtar de vedella amb unes gotes d´armagnac (picat a mà)(sup.5€)
1/2 Llagosta al estil de Formentera amb patata al forn , pebrot , all, ou i sobrasada (sup.12€)
caldereta portuguesa “cataplana”de llamàntol amb peix i marisc (sup.12€ p.p) (mínim 2 persones)
✭◘ Arròs caldós de llamàntol 300 gr (sup.12€).
✭Ostró guillardeau nº3 amb ponzu amb caviar de salmó 6 unitats (sup.15€)
Postres, pa, vi o refresc
26€ PER PERSONA (IVA INCLÒS)
- *Gluten | ◆ Lactosa | Mostassa | ✾ Soja | ◘ Fruits secs i cacauet | ✭Mol·luscs i productes a base de mol·luscs | ☛ Ous i productes a base d´ous ecològics de casa pallareta