MENÚ LABORABLES MIGDIA

 

pastedGraphic.pngPrimers pastedGraphic.png

 

☛✭ el famós ou ferrat  

 ou ecològic , amb llit  de patata , llagostins a l´allet  i una mica de pebre vermell fumat

Carxofa al forn

Cor de carxofa al forn amb ou ferrat , pernil de glà i oli de tòfona

musclos dàtil de  Normandia

musclos de roca de “Mont Saint-Michel “a la planxa o a la marinera 

“ceviche”de salmò i llagostins

Salmò , llagostins,ceba vermella ,cilantre, ajì groc , blat de moro i plàtan fregit ,  tot marinat amb suc de llima i maracujà

*Croquetes de lluç I gambes

5 croquetes de lluç i gambes amb maionesa de miso

“Tiradito” de tonyina

Llom de tonyina filetejat , amb llima  , caviar de wasabi , pols de crispetes I festucs

Bikini de tòfona amb foie i mozzarella

Tòfona, mozarrella , foïe , melmelada de ceba caramel.litzada, px i pa de motlle

pastedGraphic_1.png* “carpaccio" de gambes 

“carpaccio” de gambes amb vinagreta de ceps i uns grans de pebre rosa

◆◘ l´arròs melós 

arròs cremós amb trossets de sípia i calamar , gambes i “chimichurri”

 

pastedGraphic.png  SEGONS  pastedGraphic.png

 

* el llom de bacallà 

llom de bacallà,sobre un all i oli d´alls negres,mel i sèsam

Orada a la Donostiarra

Orada al forn , amb all i bitxo i vinagre de xerès

Costella ibèrica al romaní

Porc ibèric alimentat amb castanyes , cuita al forn amb romaní , pebre verd i soja

arròs negre amb musclos de roca 

fet amb arròs maratelli , tinta de calamar , musclos de roca i all-i-oli

  cua de bou estofada amb garnatxa negra i syrah

 cua de bou cuita al forn durant dues hores amb parmetier de patata 

* Canelons de rostit amb salsa de foie

3 Canelons de rostit amb  salsa de foie i trompetes

Mollete de Papada ibèrica a baixa temperatura 

Papada Cuita a 70º durant 20h , amb mostassa de Dijon

  Tàrtar de salmó amb alvocat

 Salmó picat a mà , amb caviar de truita , alvocat ,tomàquet i un toc asiàtic

 

caldereta portuguesa “cataplana”de llamàntol amb peix i marisc (sup.10€ p.p) (minim 2 persones)

✭◘ Arròs caldós de llamàntol 300 gr (sup.7€).

✭ostró guillardeau nº3 amb ponzu , caviar de llima i escuma de fruita de la passió 6 unitats (sup.15€)

 

“Chuletón”black angus “Nebraska” 1kg per a dues persones ( sup.10€)per persona

entrecot de bou al gust,llosa,pebre o roquefort (sup.6€)

Steak tàrtar de vedella amb unes gotes d´armagnac (picat a mà)(sup.3€)

Postres, pa, vi o refresc

 

22'50€ PER PERSONA (IVA INClÒS)

  • *Gluten | ◆ Lactosa | pastedGraphic_1.png Mostassa | ✾ Soja | ◘ Fruits secs i cacauet | ✭Mol·luscs i productes a base de mol·luscs | ☛ Ous i productes a base d´ous ecològics de casa pallare