MENÚ LABORABLES MIGDIA

 

pastedGraphic.png Primers pastedGraphic.png

 

el famós ou ferrat  

 ou ecològic , amb llit  de patata , llagostins a l´allet  i una mica de pebre vermell fumat

Amanida de ventresca i tomàquet de Castellnou

ventresca de tonyina , ceba dolça , tomàquet de Castellnou amb D.O , piparres I olives gordal

Croquetes casolanes de gambes a l ´allet

2 croquetes XL de gambes a l ´allet amb salsa hot & spicy ( picant )

Crema de llamàntol

Crema de llamàntol amb vieires , gambes i mantega fumada

Per als amants del formatge  

Formatge Camembert al forn amb pera, nous garrapinyades I mel

Pop roquer a la brasa

Pop roquer amb parmentier de patata i tòfona 

* *Bikini trufat

Amb  pa de croissant , foie , tòfona ,ceba caramel.litzada i mozzarella

  • “Carpaccio” de vedella amb parmesà 

Amb , tomaquets cherry , parmesà , alfàbrega  , salsa tàrtara  I pinyons torrats

“carpaccio" de llagostins 

 amb vinagreta de ceps i uns grans de pebre rosa

l´arròs melós 

Arròs bomba , trossets de sípia i calamar , gambes i “chimichurri”

pastedGraphic.png  SEGONS  pastedGraphic.png

* el llom de bacallà 

llom de bacallà,sobre un all i oli d´alls negres,mel i sèsam

  • Tataki de tonyina vermella

Tonyina filatejada a la flama amb sèsam torrat , alga wakame I salsa teriyaki

Peix del dia

Llenguado a la planxa amb musclos de roca i la seva picada d´all i julivert

cua de bou estofada amb garnatxa negra 

  cuita a foc lent amb vi negre desossada

Arròs negre mariner( minim 2 persones )

Arròs negre de calamars , llagostins , cloïsses i pop

* Caneló d´ànec I foïe

Caneló d´ànec I foïe amb crema de ceps i encenalls de tòfona

Fideuà marinera ( minim 2 persones )

Fideuà marinera amb calamarcets , llagostins i all i oli negat (Per menjar directament de la paella)

Arròs a banda de “ zamburiñas “ , gambetes , gambot I allioli ( minim 2 persones )

Arròs de  “ zamburiñas “ , gambot ,gambetes (Per menjar directament de la paella)

  Tàrtar de salmó amb alvocat i llagostins

 Llom de salmó  tallat a mà ,alvocat , llagostins i un toc asiàtic

Alguns plats amb suplement…………

Entrecot de vedella al roquefort o al pebre (sup .5€)

Steak tàrtar de vedella amb unes gotes d´armagnac (picat a mà)(sup.5€)

1/2 Llagosta al estil de Formentera amb patata al forn , pebrot , all, ou i sobrasada (sup.12€)

caldereta portuguesa “cataplana”de llamàntol amb peix i marisc (sup.12€ p.p) (mínim 2 persones)

Arròs caldós de llamàntol 300 gr (sup.12€).

Ostró guillardeau nº3 amb ponzu  amb caviar de salmó 6 unitats (sup.15€)

Postres, pa, vi o refresc

 26€ PER PERSONA (IVA INCLÒS)

  • *Gluten | ◆ Lactosa | pastedGraphic_1.png Mostassa | ✾ Soja | ◘ Fruits secs i cacauet | ✭Mol·luscs i productes a base de mol·luscs | ☛ Ous i productes a base d´ous ecològics de casa pallareta