MENÚ LABORABLES MIGDIA

 

  PRIMERS 

 

* el trikini de foie i altres

-tres capes,una de foie,una de crema de tòfona i l´altre de formatge cheddar amb un cordó de px.

l´amanida amb carbassa,alvocat,mozzarella fresca i salsa harissa

 carbassa al forn,mozzarella,alvocat marinat amb llima,fruits secs i salsa “harissa”(picant) 

“salmorejo” de tomàquet

tomàquets de l´hort triturats amb alfàbrega fresca,ou dur i pernil de glà 

* fideuà marinera

fideus 00 arrossejats,amb sípia i calamars,un bon brou,musclos i all i oli

curry de llagostins amb arròs venere

llagostins,llet de coco,curry madràs,cacauets,arròs venere,col xinesa i maionesa de kimchee

☛✭ els famosos ous ferrats de corral

dos ous ocològics,ferrats,amb llit de patata ,llagostins a l´allet per sobre i una mica de pebre vermell fumat

l´arròs melós 

arròs cremòs amb trossets de sípia i calamar,gambes i “chimichurri”

* “carpaccio" de gambes amb cítrics del mòn

“carpaccio” de gambes amb soja,vinagreta de:llima,yuzu,aranjes,llimona i uns grans de pebre rosa

pastedGraphic.png  Segons  pastedGraphic.png

 l´arròs del “Senyoret” amb bolets

“sense feina”,gambes,bolets,musclos,sípia i calamars amb brou de peix de roca

uns peus de porc,però….

rostits al forn i cuits durant 3 hores,els desossem i afegim llagostins i xips de remolatxa

* el llom de bacallà 

arrebossat,sobre un all i oli d´alls negres i mel.Acompanyat  d´una compota de pebrot de piquillo

lluç a la Donostiarra

suprema de lluç amb all laminat,pebre vermell i bitxo.(picant)

tàrtar de tonyina vermella

tonyina vermella,tomàquet i alvocat.Tot picat a mà i amb caviar de salmó,wakame i un toc asiàtic

* pollastre de corral del Penedés

pollastre de pagès amb salsa garam masala,fulles de papadam,i salsa de iogurt,menta i pepino

arròs negre amb all-i-oli 

amb xipirons ,la seva tinta i musclos de roca 

ALGUNS AMB SUPLEMENT…

✭◘ Arròs caldós de llamàntol 300 gr (sup.7€).

“Chuletòn”black angus “Nebraska” 1kg per a dues persones ( sup.8€)per persona

bou de mar,escaldat i arreglat amb la seva propia salsa (sup.6€)

* Steak tàrtar de vedella amb unes gotes d´armagnac (picat a mà)(sup.3€)

Filet de vedella al gust (sup 6€).

 

Postres, pa, vi o refresc

 

19´60€ PER PERSONA (IVA INClÒS)

 

* Gluten | ◆ Lactosa | pastedGraphic_1.png Mostassa | ✾ Soja | ◘ Fruits secs i cacauet | ✭Mol·luscs i productes a base de mol·luscs | ☛ Ous i productes a base d´ous ecològics de casa pallareta.

(Tots els dimarts copa de cava al menú i els dijous paella marinera)

arròs amb ceps i ¨ortiguilles  de mar ¨ (sup 6 €)

 

 

 

postres, pa, vi o refresc

 

(preu amb IVA 19,60€)

(tots els dimarts copa de cava al menú i els dijous paella marinera)

* plats amb gluten 

◆plats amb lactosa

◘ plats amb fruits secs i cacauet

✭Mol·luscs i productes a base de mol.luscs

☛ ous i productes a base  d´ous

 

TOTS ELS NOSTRES ARROSSOS ELS ELABOREM AMB ARRÒS DEL MOLI DE PALS (GIRONA)