menu feiners migdia
MENÚ LABORABLES MIGDIA
Primers
☛✭ el famós ou ferrat
ou ecològic , amb llit de patata , llagostins a l´allet i una mica de pebre vermell fumat
Carxofa al forn
Cor de carxofa al forn amb ou ferrat , pernil de glà i oli de tòfona
musclos dàtil de Normandia
musclos de roca de “Mont Saint-Michel “a la planxa o a la marinera
“ceviche”de salmò i llagostins
Salmò , llagostins,ceba vermella ,cilantre, ajì groc , blat de moro i plàtan fregit , tot marinat amb suc de llima i maracujà
*Croquetes de lluç I gambes
5 croquetes de lluç i gambes amb maionesa de miso
“Tiradito” de tonyina
Llom de tonyina filetejat , amb llima , caviar de wasabi , pols de crispetes I festucs
Bikini de tòfona amb foie i mozzarella
Tòfona, mozarrella , foïe , melmelada de ceba caramel.litzada, px i pa de motlle
* “carpaccio" de gambes
“carpaccio” de gambes amb vinagreta de ceps i uns grans de pebre rosa
◆◘ l´arròs melós
arròs cremós amb trossets de sípia i calamar , gambes i “chimichurri”
SEGONS
* el llom de bacallà
llom de bacallà,sobre un all i oli d´alls negres,mel i sèsam
Orada a la Donostiarra
Orada al forn , amb all i bitxo i vinagre de xerès
Costella ibèrica al romaní
Porc ibèric alimentat amb castanyes , cuita al forn amb romaní , pebre verd i soja
arròs negre amb musclos de roca
fet amb arròs maratelli , tinta de calamar , musclos de roca i all-i-oli
cua de bou estofada amb garnatxa negra i syrah
cua de bou cuita al forn durant dues hores amb parmetier de patata
* Canelons de rostit amb salsa de foie
3 Canelons de rostit amb salsa de foie i trompetes
Mollete de Papada ibèrica a baixa temperatura
Papada Cuita a 70º durant 20h , amb mostassa de Dijon
✾ Tàrtar de salmó amb alvocat
Salmó picat a mà , amb caviar de truita , alvocat ,tomàquet i un toc asiàtic
caldereta portuguesa “cataplana”de llamàntol amb peix i marisc (sup.10€ p.p) (minim 2 persones)
✭◘ Arròs caldós de llamàntol 300 gr (sup.7€).
✭ostró guillardeau nº3 amb ponzu , caviar de llima i escuma de fruita de la passió 6 unitats (sup.15€)
“Chuletón”black angus “Nebraska” 1kg per a dues persones ( sup.10€)per persona
entrecot de bou al gust,llosa,pebre o roquefort (sup.6€)
Steak tàrtar de vedella amb unes gotes d´armagnac (picat a mà)(sup.3€)
Postres, pa, vi o refresc
22'50€ PER PERSONA (IVA INClÒS)
- *Gluten | ◆ Lactosa |
Mostassa | ✾ Soja | ◘ Fruits secs i cacauet | ✭Mol·luscs i productes a base de mol·luscs | ☛ Ous i productes a base d´ous ecològics de casa pallare