MENÚ LABORABLES MIGDIA

pastedGraphic.pngPrimers pastedGraphic.png  


“ceviche”peruà 

llagosti,corball,ceba tendre,mango,cilantre,ajì groc i tot marinat amb suc de llima

Amanida exòtica

Amanida de colors,gambes,fruita fresca i vinagreta de gerds

“Zamburiñas”a la gallega

Zamburiña Gallega gratinades amb una picada de all i julivert,pebre vermell i pa ratllat

“Tom Yam Kung” sopa de coco i llagostins amb shitake (thai)

Sopa de llet de coco , amb llagostins, cilantre, gingebre i shitake , amb un toc cítric i picant

pastedGraphic.png* “carpaccio” de vedella famella de “ la bassola “

“Carpaccio” de vedella ecològica amb ruca , parmesà, pinyons, maionesa de wasabi ( producte de proximitat )

Bikini de tòfona fresca de temporada amb mozzarella de búfala

Tòfona laminada,mozzarella Italiana de búfala,pa de motlle

Amanida de tomàquet de l´hort

Tomàquet de Montserrat ,ceba tendra, olives kalamata, anxoves i un raig d´oli d´oliva verge

☛✭ el famós ou ferrat 

 ou ecològic , amb llit  de patata , llagostins a l´allet  i una mica de pebre vermell fumat

l´arròs melós 

arròs cremós amb trossets de sípia i calamar , gambes i “chimichurri”

 

pastedGraphic_1.png  Segons  pastedGraphic_1.png

El llom de bacallà 

llom de bacallà arrebossat , sobre un all i oli d´alls negres , mel i sèsam

 Papada ibèrica cuita a baixa temperatura

(Cuita a 70º durant 20h) amb col xinesa,maionesa de Kimchee I llagostins 

paella marinera (mìnim 2 persones)

fet amb arròs maratelli  , un saltat de peix i marisc , musclos de roca i cloïsses

“Veggie-burguer” d´heura (soja texturitxada)

Hamburguesa vegetariana 200 gr,amb o sense ou ferrat i formatge cheddar 

cua de bou estofada amb vi negre i bolets

 cua de bou estofada amb vi negre I bolets

  Tàrtar de salmó i guacamole 

 Salmó fresc , picat a mà , amb el seu caviar , guacamole , i un toc asiàtic

arròs negre amb sìpia i muscles de roca 

fet amb arròs maratelli , tinta de calamar , un saltat de sípia i calamar , musclos de roca i all-i-oli a part 

 

amb suplement…

Ous ferrats ,de “gallines feliçes” amb tòfona blanca ratllada ( sup.5€ )

Arròs caldós de llamàntol 300 gr (sup.7€).

ostrò guillardeau nº3 amb ponzu , caviar de llima i escuma de fruita de la passió 6 unitats (sup.15€)

 

“Chuletón”black angus “Nebraska” 1kg per a dues persones ( sup.10€)per persona

“rib eye” (entrecot) de bou al gust,llosa,pebre o roquefort (sup.6€)

* Steak tàrtar de vedella amb unes gotes d´armagnac (picat a mà)(sup.3€)

Postres, pa, vi o refresc

 

20,50€ PER PERSONA (IVA INClÒS)

 

* Gluten | ◆ Lactosa | pastedGraphic.png Mostassa | ✾ Soja | ◘ Fruits secs i cacauet | ✭Mol·luscs i productes a base de mol·luscs | ☛ Ous i productes a base d´ous ecològics de casa pallareta.

(Tots els dimarts copa de cava al menú i els dijous paella marinera)