MENÚ LABORABLES MIGDIA

* amanida de primavera d´endivies i formatge blau

endivies,espàrrecs,roquefort,anous,poma i una vinagreta de mel

cabdells a la graella 

cabdells a la graella amb garum,cruixents de pernil i pebrots de piquillo

“ceviche peruà” de bacallà skrei i mango

bacalla skrei,mango,coco,ceba vermella,cilantre i llima.Tot macerat i amb “leche de tigre”

☛✭ el famós ou ferrat 

 ou ocològics,amb llit d e patata ,llagostins a l´allet per sobre i una mica de pebre vermell fumat

* ◆el trikini de foie

-tres capes,una de foie,una de crema de tòfona i l´altre de formatge cheddar amb un cordó de px

◆◘ l´arròs melós 

arròs cremòs amb trossets de sípia i calamar,gambes i “chimichurri”

* “carpaccio" de gambes 

“carpaccio” de gambes amb vinagreta de ceps i uns grans de pebre rosa

pastedGraphic.png  Segons  pastedGraphic.png

canelons de bolets

tres canelons de carn del rostit,amb ceps i una bexamel de ceps

* el llom de bacallà 

llom de bacallà amb tèrmpura,sobre un all i oli d´alls negres,mel i sèsam

tàrtar de tonyina

tonyina vermella picada  a mà,i amb el seu caviar,guacamole i un toc asiàtic

lluç a la Donostiarra

suprema de lluç,amb all laminat,pebre vermell i bitxo.(picant

◆ calamarcets i gambes amb salsa de trompetes

calamarcets saltats amb gambes,trompetes de la mort i cloïsses

◘ uns peus de porc,però….

rostits al forn i cuits durant 3 hores,els desossem i afegim lllagostins i xips de remolatxa

 

 amb suplement…

 

✭◘ Arròs caldós de llamàntol 300 gr (sup.7€).

“Chuletón”black angus “Nebraska” 1kg per a dues persones ( sup.10€)per persona

Entrecot de vedella del Gironès al gust,llosa,pebre o roquefort (sup.5€)

bou de mar,escaldat i arreglat amb la seva propia salsa (sup.6€)

* Steak tàrtar de vedella amb unes gotes d´armagnac (picat a mà)(sup.3€)

Filet de vedella al gust (sup 6€).

Postres, pa, vi o refresc

 

20,50€ PER PERSONA (IVA INClÒS)

 

* Gluten | ◆ Lactosa | pastedGraphic.png Mostassa | ✾ Soja | ◘ Fruits secs i cacauet | ✭Mol·luscs i productes a base de mol·luscs | ☛ Ous i productes a base d´ous ecològics de casa pallareta.

(Tots els dimarts copa de cava al menú i els dijous paella marinera)