MENÚ LABORABLES MEDIODÍA

primeros


"Ceviche" peruano

langostino, corvina, cebolleta, mango, cilantro, ají amarillo y todo marinado con jugo de lima

ensalada exótica

Ensalada de colores, gambas, fruta fresca y vinagreta de frambuesa

"Zamburiñas" a la gallega

Zamburiña Gallega gratinadas con una picada de ajo y perejil, pimentón y pan rallado

"Tom Yam Kung" sopa de coco y langostinos con shitake (thai)

Sopa de leche de coco, con langostinos, cilantro, jengibre y shitake, con un toque cítrico y picante

* ◆ "carpaccio" de ternera hembra de "la Bassols"

"Carpaccio" de ternera ecológica con rúcula, parmesano, piñones, mayonesa de wasabi (producto de proximidad)

Bikini de trufa fresca de temporada con mozzarella de búfala

Trufa laminada, mozzarella Italiana de búfala, pan de molde

Ensalada de tomate de la huerta

Tomate de Montserrat, cebolleta, aceitunas kalamata, anchoas y un chorro de aceite de oliva virgen

☛✭ el famoso huevo frito

huevo ecológico, con cama de patata, langostinos a l'allet y un poco de pimentón ahumado

◆ ◘ arroz meloso

arroz cremoso con trocitos de sepia y calamar, gambas y "chimichurri"



segúndos

El lomo de bacalao

lomo de bacalao rebozado, sobre un ajo y aceite de ajos negros, miel y sésamo

Papada ibérica cocida a baja temperatura

(Cocida a 70º durante 20h) con col china, mayonesa de Kimchee Y langostinos

paella marinera (mínimo 2 personas)

hecho con arroz maratelli, un salteado de pescado y marisco, mejillones de roca y almejas

"Veggie-burguer" d'heura (soja texturitxada)

Hamburguesa vegetariana 200 gr, con o sin huevo frito y queso cheddar

◘ rabo de buey estofado con vino tinto y setas

rabo de buey estofado con vino tinto Y setas

✾ Tartar de salmón y guacamole

Salmón fresco, picado a mano, con su caviar, guacamole, y un toque asiático

◘ arroz negro con sepia y hombros de roca

hecho con arroz maratelli, tinta de calamar, un salteado de sepia y calamar, mejillones de roca y all-i-oli aparte



suplemento ...

Huevos fritos, de "gallinas felices" con trufa blanca rayada (sup.5 €)

✭◘ Arroz caldoso de bogavante 300 gr (sup.7 €).

✭ostrò guillardeau nº3 con ponzu, caviar de lima y espuma de fruta de la pasión 6 unidades (sup.15 €)



"Chuletón" black angus "Nebraska" 1kg para dos personas (sup.10 €) por persona

"Rib eye" (entrecot) de buey al gusto, losa, pimienta o roquefort (sup.6 €)

* Steak tartar de ternera con unas gotas d'armagnac (picado a mano) (sup.3 €)

Postres, pan, vino o refresco



20,50 € POR PERSONA (IVA incluido)



* Gluten | ◆ Lactosa | mostaza | ✾ Soja | ◘ Frutos secos y maní | ✭Mol·luscs y productos a base de moluscos | ☛ Huevos y productos a base de huevos ecológicos de Pallaret.

(Todos los martes copa de cava en el menú y los jueves paella marinera)
MENÚ LABORABLES MIGDIA

primers


"Ceviche" peruà

llagostí, reig, ceba tendra, mànec, coriandre, ají groc i tot marinat amb suc de llima

amanida exòtica

Amanida de colors, gambes, fruita fresca i vinagreta de gerds

"Zamburiñas" a la gallega

Petxina variada Gallega gratinades amb una picada d'all i julivert, pebre vermell i pa ratllat

"Tom Yam Kung" sopa de coco i llagostins amb shitake (thai)

Sopa de llet de coco, amb llagostins, coriandre, gingebre i shitake, amb un toc cítric i picant

* ◆ "carpaccio" de vedella femella de "la Bassols"

"Carpaccio" de vedella ecològica amb ruca, parmesà, pinyons, maionesa de wasabi (producte de proximitat)

Bikini de tòfona fresca de temporada amb mozzarella de búfala

Tòfona laminada, mozzarella Italiana de búfala, pa de motlle

Amanida de tomàquet de l'horta

Tomàquet de Montserrat, ceba tendra, olives kalamata, anxoves i un raig d'oli d'oliva verge

☛✭ el famós ou fregit

ou ecològic, amb llit de patata, llagostins a l'allet i una mica de pebre vermell fumat

◆ ◘ arròs melós

arròs cremós amb trossets de sípia i calamar, gambes i "chimichurri"



segons

El llom de bacallà

llom de bacallà arrebossat, sobre un all i oli d'alls negres, mel i sèsam

Papada ibèrica cuita a baixa temperatura

(Cuita a 70º durant 20h) amb col xinesa, maionesa de Kimchee I llagostins

paella marinera (mínim 2 persones)

fet amb arròs maratelli, un saltat de peix i marisc, musclos de roca i cloïsses

"Veggie-burguer" d'heura (soja texturitxada)

Hamburguesa vegetariana 200 gr, amb o sense ou fregit i formatge cheddar

◘ cua de bou estofat amb vi negre i bolets

cua de bou estofat amb vi negre I bolets

✾ Tàrtar de salmó i guacamole

Salmó fresc, picat a mà, amb el seu caviar, guacamole, i un toc asiàtic

◘ arròs negre amb sípia i espatlles de roca

fet amb arròs maratelli, tinta de calamar, un saltat de sèpia i calamar, musclos de roca i all-i-oli a part



suplement ...

Ous fregits, d ' "gallines felices" amb tòfona blanca ratllada (sup.5 €)

✭◘ Arròs caldós de llamàntol 300 gr (sup.7 €).

✭ostrò guillardeau nº3 amb ponzu, caviar de llima i escuma de fruita de la passió 6 unitats (sup.15 €)



"Chuletón" black angus "Nebraska" 1kg per a dues persones (sup.10 €) per persona

"Rib eye" (entrecot) de bou a el gust, llosa, pebre o rocafort (sup.6 €)

* Steak tàrtar de vedella amb unes gotes d'armanyac (picat a mà) (sup.3 €)

Postres, pa, vi o refresc



31,50 € PER PERSONA (IVA inclòs)



* Gluten | ◆ Lactosa | mostassa | ✾ Soja | ◘ Fruits secs i cacauet | ✭Mol·luscs i productes a base de mol·luscs | ☛ Ous i productes a base d'ous ecològics de Pallaret.

(Tots els dimarts copa de cava al menú i els dijous paella marinera)