Menú nits i caps de setmana
MENÚ LABORABLES MIGDIA
primers
"Ceviche" peruà
llagostí, reig, ceba tendra, mànec, coriandre, ají groc i tot marinat amb suc de llima
amanida exòtica
Amanida de colors, gambes, fruita fresca i vinagreta de gerds
"Zamburiñas" a la gallega
Petxina variada Gallega gratinades amb una picada d'all i julivert, pebre vermell i pa ratllat
"Tom Yam Kung" sopa de coco i llagostins amb shitake (thai)
Sopa de llet de coco, amb llagostins, coriandre, gingebre i shitake, amb un toc cítric i picant
* ◆ "carpaccio" de vedella femella de "la Bassols"
"Carpaccio" de vedella ecològica amb ruca, parmesà, pinyons, maionesa de wasabi (producte de proximitat)
Bikini de tòfona fresca de temporada amb mozzarella de búfala
Tòfona laminada, mozzarella Italiana de búfala, pa de motlle
Amanida de tomàquet de l'horta
Tomàquet de Montserrat, ceba tendra, olives kalamata, anxoves i un raig d'oli d'oliva verge
☛✭ el famós ou fregit
ou ecològic, amb llit de patata, llagostins a l'allet i una mica de pebre vermell fumat
◆ ◘ arròs melós
arròs cremós amb trossets de sípia i calamar, gambes i "chimichurri"
segons
El llom de bacallà
llom de bacallà arrebossat, sobre un all i oli d'alls negres, mel i sèsam
Papada ibèrica cuita a baixa temperatura
(Cuita a 70º durant 20h) amb col xinesa, maionesa de Kimchee I llagostins
paella marinera (mínim 2 persones)
fet amb arròs maratelli, un saltat de peix i marisc, musclos de roca i cloïsses
"Veggie-burguer" d'heura (soja texturitxada)
Hamburguesa vegetariana 200 gr, amb o sense ou fregit i formatge cheddar
◘ cua de bou estofat amb vi negre i bolets
cua de bou estofat amb vi negre I bolets
✾ Tàrtar de salmó i guacamole
Salmó fresc, picat a mà, amb el seu caviar, guacamole, i un toc asiàtic
◘ arròs negre amb sípia i espatlles de roca
fet amb arròs maratelli, tinta de calamar, un saltat de sèpia i calamar, musclos de roca i all-i-oli a part
suplement ...
Ous fregits, d ' "gallines felices" amb tòfona blanca ratllada (sup.5 €)
✭◘ Arròs caldós de llamàntol 300 gr (sup.7 €).
✭ostrò guillardeau nº3 amb ponzu, caviar de llima i escuma de fruita de la passió 6 unitats (sup.15 €)
"Chuletón" black angus "Nebraska" 1kg per a dues persones (sup.10 €) per persona
"Rib eye" (entrecot) de bou a el gust, llosa, pebre o rocafort (sup.6 €)
* Steak tàrtar de vedella amb unes gotes d'armanyac (picat a mà) (sup.3 €)
Postres, pa, vi o refresc
31,50 € PER PERSONA (IVA inclòs)
* Gluten | ◆ Lactosa | mostassa | ✾ Soja | ◘ Fruits secs i cacauet | ✭Mol·luscs i productes a base de mol·luscs | ☛ Ous i productes a base d'ous ecològics de Pallaret.
(Tots els dimarts copa de cava al menú i els dijous paella marinera)