menú nits i cap de setmana

 

 

primers

* amanida d´endivies i formatge blau

endivies,roquefort,anous,poma i una vinagreta de mel

* ◆el trikini de foie i altres

-tres capes,una de foie,una de crema de tòfona i l´altre de formatge cheddar amb un cordó de px

“ceviche peruà” de bacallà skrei i mango

bacalla skrei,mango,coco,ceba vermella,cilantre i llima.Tot macerat i amb “leche de tigre”

cabdells a la graella 

cabdells a la graella amb garum,cruixents de pernil i pebrots de piquillo

☛✭ els famòs ou ferrat amb llagostins

 ou ocològics ferrats,amb llit de patata ,llagostins a l´allet per sobre i una mica de pebre vermell fumat

◆◘ l´arròs melós 

arròs cremòs amb trossets de sípia i calamar,gambes i “chimichurri”

* “carpaccio" de gambes 

“carpaccio” de gambes amb vinagreta de ceps i uns grans de pebre rosa

pastedGraphic.png  Segons  pastedGraphic.png

calamarcets i gambes amb salsa de trompetes

calamarcets saltats amb gambes,tropetes de la mort i cloïsses

canelons de bolets

tres canelons de carn del rostit,amb ceps i una bexamel de bolets

* el llom de bacallà 

llom de bacallà amb tèrmpura,sobre un all i oli d´alls negres,mel i sèsam

espatlla de xai al forn 

espatlla de xai tallada a trossets i cuita a forn lent durant 3h

tàrtar de tonyina

tonyina vermella picada a mà,i amb el seu caviar,guacamole i un toc asiàtic

lluç a la Donostiarra

suprema de lluç,amb all laminat,pebre vermell i bitxo.(picant

 

ALGUNS AMB SUPLEMENT…

✭◘ Arròs caldós de llamàntol 300 gr. (sup.7€).

ostrò guillardeau nº3 amb ponzu i caviar de llima 6 unitats (sup.10€)

Entrecot de vedella del Gironès al gust,llosa,pebre o roquefort (sup.5€)

“Chuletón”black angus “Nebraska” 1kg per a dues persones ( sup.10€)per persona

* Steak tàrtar de vedella amb unes gotes d´armagnac (picat a mà)(sup.3€)

Filet de vedella al gust (sup 6€).

 

postres, pa, vi o refresc

 

31,50 € (iva inclòs)

 

(tots els dimarts copa de cava al menú i els dijous paella marinera)

* Plats amb gluten

◆ plats amb lactosa

◘ plats amb fruita seca i cacauet

✭Mol·luscs i productes a base de mol·luscs.