weekday lunch menu
MIGDIA JOBS MENU
Primers
☛✭ the famós ou ferrat
ou ecològic, amb llit potato, llagostins a l´allet i a mica from pebre vermell fumat
Carxofa al forn
Cor de carxofa al forn amb ou ferrat, pernil de glà i tòfona
* Croquettes of Lluç I prawns
5 croquettes of Lluç and prawns with miso maionesa
* ◆ "carpaccio" by vedella famella from "la bassola"
"Carpaccio" by vedella ecològica amb parmesan, tartar sauce, parmesan and vinaigrette (local produce)
"Tiradito" by tonyina
Llom by tonyina filetejat, amb llima , wasabi caviar, crispetes pols I festucs
Bikini top with foie and mozzarella
Tòfona, mozarrella, foïe, melmelada de ceba caramel.litzada, px i pa de motlle
Amanida by tomàquet de l´hort
Tomàquet, ceba de Figueres, olives d`Aragó ,, tonyina and a raig d´oli d´oliva verge
* "Carpaccio" of prawns
"Carpaccio" of prawns with mushroom vinaigrette and grans of pink pebre
“Ceviche” by salmò i llagostins
Salmò, llagostins, ceba vermella, cilantre, ajì groc, blat de moro i plàtan fregit, tot marinat amb suc de llima i maracujà
◆ ◘ Melos l'arròs
arròs cremos amb trossets of sypia and squid, prawns and “chimichurri”
SEGONS
* el llom de bacallà
llom de bacallà, on an all i oli d´alls negres, mel i sèsam
Prayer to the graella
Prayer to the llosa amb oli d´ametlles i llima
◘ arròs negre with rock thighs
fet amb arròs maratelli, squid ink, rock thighs and all-i-oli a part
cua de bou stew with black garnatxa and syrah
cua de bou cuita al forn durant dues hores amb potato parmetier i bolets
* Canelons d´ànec I foie
3 Canelons d´ànec amb foie sauce and trumpets
Iberian double chin at low temperature
Cuita double chin at 70º for 20h, with potato parmentier, "ou poche" and girgoles
"Bao Buns" by Costella ibèrica
Pa xinés steamed cuit, Iberian costella farcit, xinesa cabbage, teriyaki sauce
✾ Tàrtar de salmó amb alvocat
Salmó picat a mà, with caviar of truita, alvocat, tomàquet and a toc asiàtic
Portuguese stew “cataplana” by llamàntol amb peix i marisc (sup.10 € pp) (minim 2 people)
Espatlla de cabrit al forn amb peres i prunes (up to € 9).
✭ ◘ Arròs caldós de llamàntol 300 gr (sup.7 €).
✭ ostró guillardeau nº3 with ponzu, caviar from llima and squam from fruita de la passió 6 unitats (sup.15 €)
"T-bone steak" black angus "Nebraska" 1kg per a dues persones (sup.10 €) per person
Entrecote de bou to your liking, llosa, pebre or roquefort (sup. € 6)
Vedella steak tartar amb unes gotes d´armagnac (picat a mà) (sup. € 3)
Desserts, pa, vi or soda
€ 21.50 PER PERSON (VAT INClÒS)
- * Gluten | ◆ Lactose |
Mostassa | ✾ Soy | ◘ Fruits secs i cacauet | ✭Mol·luscs and products based on mol·luscs | ☛ Ous i productes a base d´ous ecològics de casa pallareta