MIGDIA JOBS MENU

 

pastedGraphic.png Primers pastedGraphic.png

 

☛✭ the famós ou ferrat  

  ou ecològic, amb llit   potato, llagostins a l´allet   i a mica from pebre vermell fumat

Carxofa al forn

Cor de carxofa al forn amb ou ferrat, pernil de glà i tòfona

* Croquettes of Lluç I prawns

5 croquettes of Lluç and prawns with miso maionesa

pastedGraphic_1.png * "carpaccio" by vedella famella from "la bassola"

"Carpaccio" by vedella ecològica amb   parmesan, tartar sauce, parmesan and vinaigrette (local produce)

"Tiradito" by tonyina

Llom by tonyina filetejat, amb llima   , wasabi caviar, crispetes pols I festucs

Bikini top with foie and mozzarella

Tòfona, mozarrella, foïe, melmelada de ceba caramel.litzada, px i pa de motlle

Amanida by tomàquet de l´hort

Tomàquet, ceba de Figueres, olives d`Aragó ,, tonyina and a raig d´oli d´oliva verge

pastedGraphic_1.png * "Carpaccio" of prawns  

"Carpaccio" of prawns with mushroom vinaigrette and grans of pink pebre

“Ceviche” by salmò i llagostins

Salmò, llagostins, ceba vermella, cilantre, ajì groc, blat de moro i plàtan fregit,   tot marinat amb suc de llima i maracujà

◆ ◘ Melos l'arròs  

arròs cremos amb trossets of sypia and squid, prawns and “chimichurri”

 

pastedGraphic.png  SEGONS   pastedGraphic.png

* el llom de bacallà  

llom de bacallà, on an all i oli d´alls negres, mel i sèsam

Prayer to the graella

Prayer to the llosa amb oli d´ametlles i llima

arròs negre with rock thighs  

fet amb arròs maratelli, squid ink, rock thighs and all-i-oli a part

cua de bou stew with black garnatxa and syrah

  cua de bou cuita al forn durant dues hores amb potato parmetier i bolets

* Canelons d´ànec I foie

3 Canelons d´ànec amb   foie sauce and trumpets

Iberian double chin at low temperature  

Cuita double chin at 70º for 20h, with potato parmentier, "ou poche" and girgoles

"Bao Buns" by Costella ibèrica

Pa xinés steamed cuit, Iberian costella farcit, xinesa cabbage, teriyaki sauce

  Tàrtar de salmó amb alvocat

  Salmó picat a mà, with caviar of truita, alvocat, tomàquet and a toc asiàtic

 

Portuguese stew “cataplana” by llamàntol amb peix i marisc (sup.10 € pp) (minim 2 people)

Espatlla de cabrit al forn amb peres i prunes (up to € 9).

Arròs caldós de llamàntol 300 gr (sup.7 €).

ostró guillardeau nº3 with ponzu, caviar from llima and squam from fruita de la passió 6 unitats (sup.15 €)

 

"T-bone steak" black angus "Nebraska" 1kg per a dues persones (sup.10 €) per person

Entrecote de bou to your liking, llosa, pebre or roquefort (sup. € 6)

Vedella steak tartar amb unes gotes d´armagnac (picat a mà) (sup. € 3)

Desserts, pa, vi or soda

 

€ 21.50 PER PERSON (VAT INClÒS)

  • * Gluten | ◆ Lactose | pastedGraphic_1.png Mostassa | ✾ Soy | ◘ Fruits secs i cacauet | ✭Mol·luscs and products based on mol·luscs | ☛ Ous i productes a base d´ous ecològics de casa pallareta