MENÚ SOPARS I DINARS EMPRESA 2021

PICA-PICA

☛✭ els famosos ous ferrats de corral

dos ous ocològics,ferrats,amb llit de patata ,llagostins a l´allet per sobre,i una mica de pebre vermell fumat 

 

“Tiradito” de tonyina

Llom de tonyina filetejat , amb llima  , ponzu , caviar de wasabi , pols de crispetes I blat de moro

 

pastedGraphic.png* “carpaccio” de vedella 

“Carpaccio” de vedella ecològica amb ruca , parmesà,maionesa de wasabi i mostassa  

 

“Zamburiñas”a la gallega

Zamburiña Gallega gratinades amb una picada de all i julivert,pebre vermell i pa ratllat 

 

SEGON A TRIAR 

* el llom de bacallà 

Llom de bacallà amb espàrrecs blancs , cloísses i carxofes

 

Entrecot de vedella del Gironès 

entrecot de vedella del Gironès al gust,pebre,roquefort o llosa

 

orada a la Donostiarra

Suprema d´orada al forn , amb all , bitxo i vinagre de xerès 

 

espatlla de xai al forn 

espatlla de xai tallada a trossets i cuita a forn durant 3h , amb peres i prunes

 

postre

 1/2 ampolla de vi o aigua o refresc

copa de cava als postres

cafè inclòs 

35€( iva inclòs)