MENÚ NITS I CAP DE SETMANA
 
“coctel del mes” Appletiser amb,canyella,anis estrellat,rom blanc,roibos i menta 4,50€
pastedGraphic.pngPrimers pastedGraphic.png
 
* el trikini de foie i altres
-tres capes,una de foie,una de crema de tòfona i l´altre de formatge cheddar amb un cordó de px.
l´amanida amb carbassa,alvocat i mozzarella 
 carbassa al forn,mozzarella fresca,alvocat marinat amb llima,fruits secs i salsa “harissa”(picant) 
* figues amb formatge i pernil
figues coll de dama amb formatge cremòs,pernil d´aglà vinagreta de menta i pols de carquinyolis
carxofes,cloïsses i llagostins
saltat de carxofes amb cloïsses i llagostins,lligat amb un fumet de peix i amb pols d´ametlles
l´amanida de  burrata italiana 
llit de ruca ,melmelada de tomàquet de l´hort,oli d´alfàbrega fresca i pinyons torrats
curry de llagostins amb arròs venere
llagostins,llet de coco,curry madràs,cacauets,arròs venere,col xinesa i maionesa de kimchee
☛✭ el famòs ou ferrat de corral
 ou ocològic ferrat,amb llit de patata ,llagostins a l´allet per sobre i una mica de pebre vermell fumat
l´arròs melós 
arròs cremòs amb trossets de sípia i calamar,gambes i “chimichurri”
* “carpaccio" de gambes 
“carpaccio” de gambes amb vinagreta de ceps i uns grans de pebre rosa
pastedGraphic.png  Segons  pastedGraphic.png
 l´arròs del “Senyoret” amb carxofes
“sense feina”,gambes,carxofes,bolets,musclos,sípia i calamars amb un bon brou de peix de roca
uns peus de porc,però….
rostits al forn i cuits durant 3 hores,els desossem i afegim llagostins i xips de remolatxa
espatlla de xai al forn 
espatlla de xai tallada a trossets i cuita a forn lent durant 3h
* el llom de bacallà 
arrebossat,sobre un all i oli d´alls negres i mel, i una compota de pebrot de piquillo
lluç a la Donostiarra
suprema de lluç,amb all laminat,pebre vermell i bitxo.(picant)
* tèmpura de llagostins
llagostins amb tèmpura, mel i sèsam torrat sobre núvol d´arròs
tàrtar de tonyina vermella
tonyina vermella,tomàquet i alvocat.Tot picat a mà i amb caviar de salmó,wakame i un toc asiàtic
arròs negre amb all-i-oli 
amb xipirons ,la seva tinta i musclos de roca 
ALGUNS AMB SUPLEMENT…
✭◘ Arròs caldós de llamàntol 300 gr (sup.7€).
Entrecot de vedella del Gironès al gust (sup.3€)
“Chuletòn”black angus “Nebraska” 1kg per a dues persones ( sup.8€)per persona
bou de mar,escaldat i arreglat amb la seva propia salsa (sup.6€)
* Steak tàrtar de vedella amb unes gotes d´armagnac (picat a mà)(sup.3€)
Filet de vedella al gust (sup 6€).
 
Postres, pa, vi o refresc
 
30€ PER PERSONA (IVA INClÒS)
 
* Gluten | ◆ Lactosa | pastedGraphic_1.png Mostassa | ✾ Soja | ◘ Fruits secs i cacauet | ✭Mol·luscs i productes a base de mol·luscs | ☛ Ous i productes a base d´ous ecològics de casa pallareta.