MENÚ LABORABLES MIGDIA

* amanida d´hivern

espinac fresc,salmò fumat,formatge feta i anacards,amb una vinagreta de mel i vinagre balsàmic

“ceviche”peruà de gamba vermella,llagostì

gamba vermella,llagosti,ceba tendre,cilantre,ajì groc i tot marinat amb suc de llima

* mongetes amb cloïsses

mongetes,saltades amb cloïsses ,salsa verda i pols d´ametlles

* tres parells de croquetes casolanes

dos de butifarra negre i poma,dos d´escalivada i formatge de cabra i  dos de ceps

☛✭ els famòs ou ferrat de corral

 ou ocològics ferrats,amb llit de patata ,llagostins a l´allet per sobre i una mica de pebre vermell fumat

l´arròs melós 

arròs cremòs amb trossets de sípia i calamar,gambes i “chimichurri”

* “carpaccio" de gambes 

“carpaccio” de gambes amb vinagreta de ceps i uns grans de pebre rosa

 

pastedGraphic.png  Segons  pastedGraphic.png

 

wok de gambes,pollastre i calamars

saltat de verduretes amb gambes,pollastre de pagès,calamars,soja,teriyaki,gingebre i arròs basmati

lluç a la Donostiarra

suprema de lluç,amb all laminat,pebre vermell i bitxo.(picant)

tàrtar de salmò

salmò salvatge,tomàquet i alvocat.Tot picat a mà i amb el seu caviar,alga wakame i un toc asiàtic

fideuà marinera

arrossejat de fideus amb entrebancs,musclos de roca i al-i-oli

curry de llagostins amb arròs venere

llagostins,llet de coco,curry madràs,cacauets,arròs venere,col xinesa i maionesa de kimchee

* llagostins amb tèmpura”

llagostins marinats amb llima i fregits amb tèmpura, salsa agredolça i sèsam torrat sobre núvol d´arròs

ALGUNS AMB SUPLEMENT…

✭◘ Arròs caldós de llamàntol 300 gr (sup.7€).

“Chuletòn”black angus “Nebraska” 1kg per a dues persones ( sup.10€)per persona

bou de mar,escaldat i arreglat amb la seva propia salsa (sup.6€)

* Steak tàrtar de vedella amb unes gotes d´armagnac (picat a mà)(sup.3€)

Filet de vedella al gust (sup 6€).

Postres, pa, vi o refresc

 

20,50€ PER PERSONA (IVA INClÒS)

 

* Gluten | ◆ Lactosa | pastedGraphic.png Mostassa | ✾ Soja | ◘ Fruits secs i cacauet | ✭Mol·luscs i productes a base de mol·luscs | ☛ Ous i productes a base d´ous ecològics de casa pallareta.

(Tots els dimarts copa de cava al menú i els dijous paella marinera)