MENÚ LABORABLES MIGDIA

 

  PRIMERS 

 

trikini de foie,tòfona,espàrrecs verds i formatge cheddar

☛✭ ous ferrats “de corral”,amb base de patates i llagostins a l´allet (picant)

hummus de cigrons& tonyina amb pebre vermell i encenalls de pernil

* patates d´Olot farcides de brandada de bacallà

amanida de llenties,ceba de figueres i bacallà esqueixat amb vinagreta de tòfona

arròs de verdures, gambes,amb maionesa de bolets i parmesà

“ceviche”Peruà de gamba vermella i llagostì 

arròs melós de sipietes i llagostins amb “chimichurri”

carpaccio de peu de porc amb vinagreta de trompetes de la mort

* carpaccio de gambes amb vinagreta de bolets

 

  SEGONS  

 

 arròs del “Senyoret” amb gambes,carxofes,musclos,sìpia i calamars

* civet de galta ibèrica amb bolets,panses i pinyons

magret d´ànec amb salsa de cacauet i brots de soja (indonesia)

calamars saltats amb col xinesa i kimchee (picant)

peus de porc (sense feina) amb llagostins

llom de bacallà amb all-i-oli d´alls negres i mel

 suprema de lluç a la vasca amb espàrrec blanc i cloïsses

tonyina marinada,amb taronja,sèsam,llima,salsa ponzu i xips d´alga nori

arròs negre amb xipirons ,musclos de roca i allioli

 

  PLATS AMB SUPLEMENT  

 

✭◘ Arròs caldós de llamàntol 300 gr (sup.7€).

Tronc de rap a l´all cremat (sup.5,50€)

“Chuletòn” de vedella gallega reposada,500 gr ( sup.8€)

ostrò Guillardeau nº3 amb vinagreta de xalota i caviar de salmò (4 unitats) sup.5€

* Steak tàrtar de vedella amb unes gotes d´armagnac (picat a mà)(sup.3€)

entrecot de vedella (350gr) al gust (sup.5€)

Arròs caldós de vieires i gambes (sup.7€).

Filet de vedella al gust (sup 6€).

 
 

 

 

postres, pa, vi o refresc

 

(preu amb IVA 19,60€)

(tots els dimarts copa de cava al menú i els dijous paella marinera)

* plats amb gluten 

◆plats amb lactosa

◘ plats amb fruits secs i cacauet

✭Mol·luscs i productes a base de mol.luscs

☛ ous i productes a base  d´ous

 

TOTS ELS NOSTRES ARROSSOS ELS ELABOREM AMB ARRÒS DEL MOLI DE PALS (GIRONA)