Cal Spaguetti :: Els Menús

Menú laborables migdia

menú laborables migdia

(de dimarts a divendres excepte festius)

primers

 

 

✭Carpaccio de tonyina amb soja,gingebre i kimchee

✭navalles al vapor de farigola

◘ Amanida de carxofes,bacò i llagostins amb vinagreta de nous

* ◆Bikini de foie,tòfona i formatge cheddar

guacamole de pèsols frescos,porro, endivies i pernil

◆ Canelò de formatge brie,amb salsa de fruits del bosc i raïm 

◆Salmò marinat amb gingebre,pebre de Sichuan,llima i anet

*carpaccio de gambes amb vinagreta de bolets

◆◘ Arròs melós de sipietes i llagostins amb “chimichurri”

pastedGraphic.pngSegonspastedGraphic.png

 

 

* Steak tàrtar de vedella amb unes gotes d´armagnac (picat a mà).

✾  Llom de bacallà,verdures, oli de sèsam i pipeta de remolatxa

pastedGraphic_1.pngTàrtar de gamba llagostinera i salmó,amb el seu caviar

cua de bou estofada i desossada amb salsa de trompetes

Fideuà marinera amb entrebancs i all-i-oli

arròs negre amb carxofes i xipirons

✾ Tataki de llagostins amb wasabi, i salsa ponzu

Peix del dia,  suprema de lluç  o cogote a la donostiarra

 

 

 

 

 

 

 

PLATS AMB SUPLEMENT

✭◘ arròs caldós de llamàntol 300 gr (sup.5€)

  entrecot de vedella a la llosa amb “papas arrugás”i mojo picón verd (sup.2´50€)

arròs caldós de pop roquer i gambes (sup.5€)

filet de vedella al gust (sup 6€)

tronc de rap  al l´all cremat (sup.3€)

 

 

 

postres, pa, vi o refresc

 

(preu amb IVA 18,60€)

(tots els dimarts copa de cava al menú i els dijous paella marinera)

* plats amb gluten 

◆plats amb lactosa

◘ plats amb fruits secs i cacauet

✭Mol·luscs i productes a base de mol.luscs

☛ ous i productes a base  d´ous

 

TOTS ELS NOSTRES ARROSSOS ELS ELABOREM AMB ARRÒS DEL MOLI DE PALS (GIRONA)

 
18,60 €