MENÚ LABORABLES MIGDIA

 

pastedGraphic.pngPrimers pastedGraphic.png

 

☛✭ el famós ou ferrat  

 ou ecològic , amb llit  de patata , llagostins a l´allet  i una mica de pebre vermell fumat

Carpaccio de peu de porc i gambes 

carpaccio de peu de porc  i escarola frisee amb vinagreta de pinyons I gambes

*Bikini de tòfona amb foie ,ceba caramel.litzada i mozzarella

Tòfona, mozarrella , foïe ,  px i pa de motlle

*Croquetes de lluç I gambes

5 croquetes de lluç i gambes 

Cappelli de formatge de cabra i figues caramel.litzades amb mini mozzarella

Pasta fresca farcida de formatge de cabra , nous  , figues i carbassa

“ceviche” peruà de corball i llagostins  ( picant )

Corball , llagostins ,cilantre, ajì groc , blat de moro, mango , maracuià i plàtan fregit ,  tot marinat amb suc de llima 

pastedGraphic_1.png* “carpaccio" de gambes 

“carpaccio” de gambes amb vinagreta de ceps i uns grans de pebre rosa

l´arròs melós 

arròs cremós amb trossets de sípia i calamar , gambes i “chimichurri”

 

 

pastedGraphic.png  SEGONS  pastedGraphic.png

 

* el llom de bacallà 

llom de bacallà,sobre un all i oli d´alls negres,mel i sèsam

Arròs de carxofa I vieires ( mínim 2 persones )

arròs de cors de carxofa , amb zamburiñas i alls tendres 

Peix del dia

supremes de lluç a la crema d´all amb cloïsses

Arròs negre

Arròs negre amb musclos de roca , allioli i llagostins

cua de bou estofada amb garnatxa negra, parmentier de moniato i camagrocs

 cua de bou , cuita a foc lent amb parmentier de moniato i camagrocs

Garrí a baixa temperatura 

Garrí cuit a baixa temperatura i desossat , amb patata parisina  i tirabecs

Entrecot de vedella al gust (200gr)

Entrecot al pebre , llosa o roquefort

  Tàrtar de tonyina amb alvocat

 Llom de tonyina picat a  mà , alvocat ,tomàquet i un toc asiàtic

 

 

 

caldereta portuguesa “cataplana”de llamàntol amb peix i marisc (sup.10€ p.p) (mínim 2 persones)

Arròs caldós de llamàntol 300 gr (sup.7€).

ostró guillardeau nº3 amb ponzu  , caviar de salmó 6 unitats (sup.15€)

 

Steak tàrtar de vedella amb unes gotes d´armagnac (picat a mà) (sup.3€)

 

 

Postres, pa, vi o refresc

 

25 € PER PERSONA (IVA INClÒS)

“Chuletón”black angus “Nebraska” 1kg per a dues persones ( sup.10€)per persona

entrecot de bou al gust,llosa,pebre o roquefort (sup.6€)

Steak tàrtar de vedella amb unes gotes d´armagnac (picat a mà)(sup.3€)

Postres, pa, vi o refresc

 

22'50€ PER PERSONA (IVA INClÒS)

  • *Gluten | ◆ Lactosa | pastedGraphic_1.png Mostassa | ✾ Soja | ◘ Fruits secs i cacauet | ✭Mol·luscs i productes a base de mol·luscs | ☛ Ous i productes a base d´ous ecològics de casa pallareta