menu laborables mediodia
MENÚ LABORABLES MIGDIA
Primers
☛✭ el famós ou ferrat
ou ecològic , amb llit de patata , llagostins a l´allet i una mica de pebre vermell fumat
Carpaccio de peu de porc i gambes
carpaccio de peu de porc i escarola frisee amb vinagreta de pinyons I gambes
*Bikini de tòfona amb foie ,ceba caramel.litzada i mozzarella
Tòfona, mozarrella , foïe , px i pa de motlle
*Croquetes de lluç I gambes
5 croquetes de lluç i gambes
Cappelli de formatge de cabra i figues caramel.litzades amb mini mozzarella
Pasta fresca farcida de formatge de cabra , nous , figues i carbassa
“ceviche” peruà de corball i llagostins ( picant )
Corball , llagostins ,cilantre, ajì groc , blat de moro, mango , maracuià i plàtan fregit , tot marinat amb suc de llima
* “carpaccio" de gambes
“carpaccio” de gambes amb vinagreta de ceps i uns grans de pebre rosa
◆◘ l´arròs melós
arròs cremós amb trossets de sípia i calamar , gambes i “chimichurri”
SEGONS
* el llom de bacallà
llom de bacallà,sobre un all i oli d´alls negres,mel i sèsam
Arròs de carxofa I vieires ( mínim 2 persones )
arròs de cors de carxofa , amb zamburiñas i alls tendres
Peix del dia
supremes de lluç a la crema d´all amb cloïsses
Arròs negre
Arròs negre amb musclos de roca , allioli i llagostins
cua de bou estofada amb garnatxa negra, parmentier de moniato i camagrocs
cua de bou , cuita a foc lent amb parmentier de moniato i camagrocs
Garrí a baixa temperatura
Garrí cuit a baixa temperatura i desossat , amb patata parisina i tirabecs
Entrecot de vedella al gust (200gr)
Entrecot al pebre , llosa o roquefort
✾ Tàrtar de tonyina amb alvocat
Llom de tonyina picat a mà , alvocat ,tomàquet i un toc asiàtic
caldereta portuguesa “cataplana”de llamàntol amb peix i marisc (sup.10€ p.p) (mínim 2 persones)
✭◘ Arròs caldós de llamàntol 300 gr (sup.7€).
✭ostró guillardeau nº3 amb ponzu , caviar de salmó 6 unitats (sup.15€)
Steak tàrtar de vedella amb unes gotes d´armagnac (picat a mà) (sup.3€)
Postres, pa, vi o refresc
25 € PER PERSONA (IVA INClÒS)
“Chuletón”black angus “Nebraska” 1kg per a dues persones ( sup.10€)per persona
entrecot de bou al gust,llosa,pebre o roquefort (sup.6€)
Steak tàrtar de vedella amb unes gotes d´armagnac (picat a mà)(sup.3€)
Postres, pa, vi o refresc
22'50€ PER PERSONA (IVA INClÒS)
- *Gluten | ◆ Lactosa |
Mostassa | ✾ Soja | ◘ Fruits secs i cacauet | ✭Mol·luscs i productes a base de mol·luscs | ☛ Ous i productes a base d´ous ecològics de casa pallareta